skip to Main Content

Een vrijblijvende afspraak maken?

Kennismaking

Allereerst kom ik vrijblijvend bij je langs voor een persoonlijke kennismaking. In dit gesprek kun je mij al je wensen en ideeën uitleggen. We bekijken samen het huis en de ruimtes die je wilt laten inrichten of restylen.

Naar aanleiding van het intakegesprek, maak ik een offerte op maat. In deze offerte staat beschreven wat ik ga uitwerken, wat een haalbare tijdsplanning is en wat de kosten zijn.

Ontwerp

Als alles duidelijk en naar wens is, begin ik met de ontwerppresentatie. Tijdens deze presentatie maak ik met beelden, tekeningen en uitleg duidelijk hoe het interieurontwerp eruit ziet. Afhankelijk van wat we hebben afgesproken, kunnen dit de volgende middelen zijn:

Indelingsplan/plattegronden
Moodboards
Kleuradvies en Materiaaladvies
Verlichtingsplan
Maatwerktekening
3d aanzichten
Meubel- en accessoires advies
Tips voor de inrichting en styling van de ruimtes
Verkoopadressen

Naar aanleiding van deze presentatie kan het ontwerp nog aangepast worden aan je wensen tot een definitief ontwerp. Je bent vrij om vervolgens met dit ontwerp te doen wat je wilt. Wil je graag hulp bij het kiezen van de juiste producten, dan kan ik je als ‘personal shopper’ helpen met het maken van keuzes.

Realisatie

Als je de uitvoering uit handen wilt geven, kan ik het project begeleiden en de realisatie ondersteunen. Ik heb een netwerk van vakmensen met hart voor hun ambacht, betrouwbare leveranciers en projectmanagers, die mooie en kwalitatieve hoogwaardige producten en diensten leveren. Ook kan ik de tijdsplanning coördineren en het budget bewaken, zodat jij tijd hebt voor andere zaken én je je geen zorgen hoeft te maken over de kosten.

Als je behoefte hebt aan maatwerk, kan ik unieke en passende meubels voor je ontwerpen. Ik werk alles tot in detail uit, zodat meubelmakers en ambachtslieden er meteen mee aan de slag kunnen. Dit alles doe ik uiteraard in nauw overleg met jou, zodat ik kan garanderen dat alles naar wens verloopt.

Styling en fotografie

Als het project gerealiseerd is, kan ik het afstylen. En als je dat graag wilt, kunnen er mooie foto’s van het project worden gemaakt door een professionele fotograaf.

Heb je toch nog vragen of heb je interesse in een vrijblijvende intake? Neem dan gerust contact met me op!

Back To Top