skip to Main Content

Een vrijblijvende afspraak maken?

Thuiswerkplek

Thuiswerkplek

Hoe kan ik een werkplek integreren in mijn woonkamer of in andere ruimtes van mijn huis of appartement?

Aangezien steeds meer mensen vanuit huis gaan werken, krijg ik steeds vaker de vraag hoe dit opgelost kan worden. Je besteedt een flink aantal uren op deze plek en het is daarom belangrijk dat er comfort en overzichtelijkheid is. De creatieven onder ons, willen graag ook ruimte voor spullen die ze inspireren, zoals moodboards.

Daarnaast is het natuurlijk fijn als deze plek deels of geheel is afgeschermd van de rest van de ruimte. Zodat de overige gezinsleden ook hun gang kunnen gaan en je elkaar niet teveel in de weg loopt. De vraag is of je het geluiddicht wilt hebben of bijvoorbeeld zo geplaatst dat je niet wordt afgeleid door rommel van anderen. Thuiswerken kan als nadeel hebben, dat je verleid wordt huishoudelijke taken te doen tussendoor. Het scheelt als je niet tegen de vieze borden op het aanrecht aan hoeft te kijken.

Voor een klant maakte ik visualisaties, waarbij drie verschillende oplossingen worden aangedragen om een werkplek in de woonkamer te maken.

Als je ook met woon/werk dilemma’s zit in je inrichting, neem dan contact met me op voor een vrijblijvend gesprek. Zo kun jij ook binnenkort die werkplek aan huis hebben waar je al een tijdje van droomt!

raoul-en-brenda-optie-1-3

glazen-wand-optie-2-1 raoul-en-brenda-optie-2-3 ruimtelijkheid-optie-3-1 raoul-en-brenda-optie-3-3

 

Back To Top