skip to Main Content

Een vrijblijvende afspraak maken?

sharon overmars

Na te zijn afgestudeerd aan de Hogeschool van de Kunsten, heb ik een aantal jaren als freelance interieurarchitect gewerkt. Vanuit mijn behoefte om te reizen, heb ik mijn creatieve werk elf jaar lang gecombineerd met een baan als stewardess. Hierdoor heb ik overal ter wereld interieur inspiratie op kunnen doen. Door de prachtigste gebouwen en musea te bewonderen, maar ook door in aanraking te komen met verschillende culturen, mensen en lokale kunstvormen. Met een schat aan bijzondere ervaringen, besloot ik vorig jaar om van mijn grote passie, interieurontwerp, weer mijn fulltime beroep te maken.

Met Noubia Interieurontwerp voeg ik mijn kunstzinnige en praktische talenten samen om interieurs en meubels te ontwerpen voor particulieren en bedrijven. Voor mijn klanten zoek ik altijd naar de perfecte balans tussen comfort en creativiteit. Hierbij werk ik samen met vakmensen die hart hebben voor hun ambacht.

Ik woon in Westzaan met mijn jeugdliefde en prachtige kinderen. Van reizen, mode, kunst, vormgeving en lekker eten gaat mijn hart sneller kloppen!

Back To Top