Na jaren de wereld over gereisd te hebben als stewardess, besloot ik vijf jaar geleden van mijn grootste passie mijn werk te maken. Ik startte ontwerpstudio Noubia Interieurontwerp.

Mijn diploma als Interieurarchitect had ik al behaald en na al mijn verre reizen wist ik als niemand anders hoe fijn het is om terug te komen op een plek die je thuis kunt noemen.

Al snel besloot ik mij volledig te richten op particuliere opdrachtgevers. Door mijn achtergrond als interieurarchitect kijk ik met een open blik naar ruimtes en luister ik goed naar de wensen en behoeftes van mijn opdrachtgevers. Zo ontstaan interieurs waar mensen echt tot rust kunnen komen en geïnspireerd raken door hun huis. 

Behalve volledige interieurontwerpen, ontwerp ik meubels op maat, doe ik met veel liefde de styling van projecten en geef ik interieuradvies aan huis.

In mijn ontwerpen zijn invloeden terug te vinden uit Mexico, India en Afrika, die ik graag combineer met persoonlijke spullen, meubels met een verhaal en modern design. 

Naast mijn werk als Interieurontwerper, maak ik schilderijen en tekeningen. Deze zijn ook in opdracht te bestellen via: info@noubia.com.

Scroll naar top