skip to Main Content

Een vrijblijvende afspraak maken?

Jouw Persoonlijke Interieurstijl

Jouw persoonlijke interieurstijl

 

mood-living-rd-3Het mooiste aan mijn werk als interieurontwerper is voor mij dat ik met mijn creativiteit mensen een maatgesneden advies en ontwerpen kan geven waar ze nog jaren plezier van hebben. Trends zijn leuk en ook de verschillende interieurstijlen geven inspiratie, maar uiteindelijk zal een interieur vooral heel erg persoonlijk zijn. Een combinatie van leefstijl en smaak. Veel mensen denken dat ze niet weten wat ze precies mooi vinden, maar als ze vervolgens boards op pinterest gaan maken, zie ik de leukste en mooiste ideeën voorbijkomen. Het is heel belangrijk voor een interieurontwerper om goed te luisteren en door de juiste vragen te stellen, altijd tot de kern te komen van wat iemand nu echt wil.

Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek, maak ik altijd een eerste moodboard als startpunt. De klant kan dan bekijken of ik begrepen heb welke kant ze op willen gaan met hun nieuwe interieur, styling of maatmeubel. Als je wilt dat jouw interieur een weerspiegeling is van wie je bent of wie jullie als gezin zijn, maak dan nu een afspraak met mij!

mail: info@noubia.com of bel: 06-45768863. Ik help je graag je droominterieur te visualiseren en realiseren.

 

 

Back To Top